Word een inzamelpunt

 

Help ons kleding inzamelen, gewoon bij jou thuis!

Onze inzamelcontainers staan door het hele land verspreid maar het kan natuurlijk zo zijn dat er bij jou in de buurt geen container van ons staat waar jij je textiel kunt doneren.

In veel gemeenten is er 1 keer per kwartaal een collectieve  huis aan huis inzameling. Deze worden ruim een jaar van tevoren al gepland maar het kan zijn dat je dit net gemist hebt en je wel net je winterkleding in de kasten hebt vervangen voor lente en zomerkleding.

Wat doe je dan met de winterkleding die je niet meer zal dragen?

Niet in de grijze container! 

Als je het in de grijze container doet dan is het slecht voor het milieu want het zal terecht komen in het huisvuil. Dit maakt textiel volledig onbruikbaar, ook als gerecyclede grondstof.

Wij gebruiken deze kleding om in armere delen van de wereld mensen te helpen met een kleine portemonnee. Dat heet micro Retail, met een mooi woord.

Jouw gedragen kleding komt hier heel goed terecht, deze landen kennen strenge winters en hebben zeer weinig inkomsten.

Reeds jaren leven hele gemeenschappen en dorpen op de tweedehands kledingwinkels en markten.

Wil je ook iets doen?

Wordt een inzamelpunt voor jouw buurt/regio!

Heb jij een beetje ruimte over bij je thuis zoals een berging of een schuurtje? Dan kun je voor jouw buurt een inzamelpunt zijn! 

Het is wel belangrijk dat de ingezamelde kleding en ander textiel droog opgeslagen wordt tot wij het  bij je op komen halen.

Jij blij; Wij blij 

Voor iedere kilo die je aan ons doneert ontvang jij een leuke vergoeding! 

Zo simpel kan het zijn; neem contact op met onze collega’s en ze vertellen je precies wat je kunt verwachten en hoe je van start kunt gaan! Het enige dat je er voor nodig hebt is een droge opslagruimte én social media skills! 

Neem nu contact met ons op