Draag je het niet? Doneer het dan!
 

Help ons helpen!

 

Kleding en Textiel doneren met Climpex 

Climpex is een charitatief ingesteld bedrijf met als doelstelling om zoveel mogelijk mensen te helpen. Dit doen we niet alleen door kleding- en textiel doneren mogelijk te maken, maar ook door banen te creëren voor mensen die moeite hebben om werk te vinden. Onze inzamelingsacties helpen ons fondsen te werven voor diverse stichtingen en goede doelen. 

Impact van uw donaties 

Wanneer u besluit om kleding of textiel aan Climpex te doneren, heeft dit een directe impact. Zo hebben recente textiel donaties de Nierstichting ondersteund bij de ontwikkeling van een innovatieve draagbare kunstnier. Deze kunstnier wordt nu ingezet bij nierpatiënten die hierdoor een veel betere kwaliteit van leven mogen ervaren.  

Financiering van belangrijk onderzoek 

Elke donatie, groot of klein, maakt een verschil. Uw kleding donaties stellen ons in staat om essentieel onderzoek te financieren. Organisaties zoals de Hartstichting en de Maag Lever Darm Stichting profiteren hiervan om vooruitgang te boeken in hun onderzoek, dat levensreddend kan zijn. 

Hoe kunt u bijdragen? 

U kunt uw steentje bijdragen door kleding te doneren tijdens onze reguliere huis-aan-huis inzamelacties, door uw items te deponeren in één van onze vele inzamelcontainers die door het hele land verspreid staan, of door zelf een inzamelactie te organiseren. Hoe meer wij inzamelen hoe meer wij kunnen doneren! We moedigen gemeenschappen aan om actief deel te nemen en zelf de leiding te nemen in deze inspanningen. 

Uw bijdrage telt 

Elk stuk textiel doneren of kleding doneren helpt ons om onze missie voort te zetten: het ondersteunen van mensen en het financieren van belangrijk onderzoek. Samen kunnen we een enorme impact hebben. Draag bij aan een betere wereld door samen te werken met Climpex. 

 

Draag je het niet? Doneer het dan!

Je helpt niet alleen jezelf maar heel veel anderen met jouw bijdrage! 

 Start een inzamelactie  Word een inzamelpunt