Lees hier hoe de stichtingen onze samenwerking ervaren

Met de verkoop van de goederen ondersteund Climpex al 28 jaar, 32 Nederlandse ANBI goede doelen. Naast dat Climpex sinds haar oprichting al meer dan €1.500.000 heeft gedoneerd aan o.a. medisch en wetenschappelijk onderzoek, is Climpex tevens donateur van niet medische stichtingen zoals maatschappelijke steunprojecten.

Climpex is trots op deze samenwerkingen en de reacties, op deze website, die onze samenwerkende stichtingen geven over Climpex. Zie en lees hoe de ingezonden referenties hun samenwerking met Climpex ervaren.

 


De Hartstichting

Climpex zet zich al meer dan 3 jaar in voor de Hartstichting. Bijdragen die wij ontvangen uit de kledinginzamelingen helpen ons in de strijd tegen hart- en vaatziekten.

Het draagt bij aan het realiseren van onze doelstellingen op de speerpunten onderzoek, hartgezonde jeugd, heel Nederland één 6-minuten zone (snelle hulp bij hartstilstand) en betere zorg voor hart- en vaatpatiënten.

Wij ervaren de samenwerking met Climpex als prettig omdat zij snel reageren op vragen en zeer oplossingsgericht zijn. We hopen deze goede samenwerking nog lange tijd voor te zetten.

Miriam Zoons

Medewerker Relaties – www.hartstichting.nl


De Maag Lever Darm Stichting is sinds enige jaren trots partner van Climpex.

Mede dankzij de financiële donatie van Climpex  is de Maag Lever Darm Stichting in staat meer onderzoek te doen en de kwaliteit van leven van buikpatiënten te vergroten. Daarnaast ondersteunen we van harte de gedachte dat kleding die niet meer gebruikt wordt, wordt gerecycled.

Wij hopen nog jaren op een vruchtvolle samenwerking met Climpex waardoor we nog meer mensen kunnen helpen!

Chantal Verheul

Secretaresse bedrijfsvoering – http://www.mlds.nl


Climpex en KOVAMO

Sinds 2016 heeft de stichting haar 25-jarig bestaan bereikt, iets wat het memoreren waard is.

Als oprichter in 1991 en voorzitter vanaf de oprichtingsdatum lukte het al in het laatste decennium van de vorige eeuw landelijke bekendheid te verwerven bij het publiek door haar belangrijke doelstelling, de bestrijding van de grote volksvijand diabetes.

Vanaf het begin van het ophalen van kleding heeft de stichting voor Climpex gekozen. Het was destijds een nieuwe ambitieuze speler op de markt van het inzamelen van kleding. Het blijkt de juiste keuze te zijn geweest.

Climpex heeft net als de stichting een vertrouwde naam opgebouwd en is gaan behoren tot wellicht een van de grootste specialisten in de branche. Climpex heeft een klantvriendelijk optreden altijd hoog in het vaandel staan en dat is voor onze stichting doorslaggevend.

De stichting gaat vol vertrouwen met haar kledinginzamelaar de volgende periode naar de halve eeuw tegemoet in het vertrouwen haar jaarlijkse financiële bijdragen aan het zo belangrijke werk van het Diabetes Fonds te kunnen blijven geven.

Pieter Domburg

Voorzitter stichting KOVAMO – https://www.stichting-kovamo.nl


Climpex zet zich als partner en vriend al jaren in voor de Nierstichting

Samen zetten we alles op alles om te zorgen dat mensen met een nierziekte in leven blijven en ook echt kunnen blijven leven.

De Nierstichting doet dat door ontwikkeling van de draagbare kunstnier, maar ook door middel van onderzoek, en het stimuleren van nierdonatie bij leven en preventie.

Uw kleding draagt bij aan een beter leven voor nierpatiënten, bedankt!

Isabelle van Waesberge 

https://www.nierstichting.nl