Je bekijkt nu Win een fiets van Roetz Bikes!

Win een fiets van Roetz Bikes!

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

Bedenk onze nieuwe bedrijfsnaam met bijpassende slogan en wie weet win jij die gave fiets van Roetz Bikes!

Na bijna 30 jaar vinden wij het tijd voor een frisse wind door ons bedrijf, daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe identiteit.

Climpex staat midden in onze samenleving, door middel van huis aan huis textiel inzamelingen kunnen wij maar liefst 32 Goede Doelen ondersteunen met een flinke financiële bijdrage. Daarnaast vinden wij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen een begrip dat ons op het lijf is geschreven. Samen met de overheid heeft Climpex een werk traject ontwikkeld voor mensen met een beperking tot de arbeidsmarkt. Op deze manier leren ze bij ons werken binnen een bedrijf en krijgen ze extra begeleiding om door te kunnen stromen naar een ‘echte’ werkgever. Duurzaam & Circulair zijn 2 speerpunten voor de toekomst. Wist je dat we meer dan 85% van alles wat we inzamelen kunnen hergebruiken? Het overige deel wordt zorgvuldig gerecycled tot een bruikbare grondstof.

Bekijk onze WIN actie hier