Draag je het niet? Doneer het dan!

Kledinginzameling is erg afhankelijk van verschillende factoren. Wist je dat als het regent er veel minder wordt ingezameld met onze huis aan huis inzamelingen?Ook vakantieperioden zijn momenten waarop er minder ingezameld wordt. Dat is voor de stichtingen waar we voor inzamelen direct voelbaar; hoe minder kleding wij inzamelen hoe lager onze donatie wordt. 

Daarom kunt u ook met ons bellen voor de ophaal service

Kunstnier

Op onze pagina referenties kun je lezen waarom het zo ontzettend belangrijk is om actief mee te helpen aan kledinginzameling. Zo heeft de Nierstichting enige tijd geleden mede door de vele donaties van Climpex een heuse draagbare kunstnier kunnen ontwikkelen! 

Deze kunstnier wordt nu ingezet bij nierpatienten die hierdoor een veel betere kwaliteit van leven mogen ervaren. 

Financiering van belangrijke en baanbrekende onderzoeken

Donaties aan de Hartstichting, de Maag Lever Darm Stichting en vele andere stichtingen maken het mogelijk om belangrijke onderzoeken te financieren waar zij zich hard voor maken. Climpex zamelt huis-aan-huis voor verschillende stichtingen kleding in. Hoe meer wij inzamelen hoe meer wij kunnen doneren! 

Ook jij kunt je steentje bijdragen door je kleding aan te bieden tijdens onze huis aan huis inzamelacties, door het te doneren in één van onze inzamelcontainers die we landelijk verspreid hebben staan of door je eigen inzamelactie te starten! 

Draag je het niet? Doneer het dan!

Je helpt niet alleen jezelf maar heel veel anderen met jouw bijdrage!